Тріска для копчення - Вільха Фракція 10

Мілекс Л є виробником високоякісної тріски, спеціально підготовленої для копчення харчових продуктів

Ціна - 7,20 грн/кг

Вільхова тріска є універсальна,тож надається для копчення будь-яких видів продуктів: м’яса, риби, делікатесів, сирів чи овочів.

±Склад тріски – 100% вільха.
Фракція 10 – розмір частинок від 9 мм до 13 мм.
Вміст кори – до 3%.
Вміст пилу – мінімальний.
Вологість – 9-14%.
Колір продукту – золотисто-помаранчевий.
Фасовка – 18 кг ±5% в мішкові.

Підходить як для гарячого, так і холодного копчення.

До яких продуктів купувати вільхову тріску?

♦ Вільховий дим надасть пікантний аромат домашній свинині чи салові.
♦ Також вільху рекомендують для копчення курки, качки чи гусака, кролика, оленини, баранини та сиру.
♦ Найкраще підійде для копчення морської або річкової риби.